Ochrana osobních údajů

Osobní údaje (zejména jméno, příjmení a adresa) zákazníků jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Veškeré údaje získané od zákazníků jsou užívány výhradně pro vnitřní potřebu obchodu (za účelem úspěšného splnění smlouvy) a nejsou poskytovány třetím osobám, ani nebudou využity pro reklamní účely obchodu. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, které jsou nutné pro bezproblémové doručení zboží. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Data jsou uchovávána a nejsou sdílena s aplikacemi třetích osob.

Zákazník uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v naší databázi po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Zákazník má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům.

Doporučené

Delta Hydrolasur 5.10 - balení 2,5L

Delta Hydrolasur 5.10 - balení 2,5L

738 Kč Cena bez DPH: 610 Kč

Delta Hydrostop plus 9.04 - balení 1L

Delta Hydrostop plus 9.04 - balení 1L

742 Kč Cena bez DPH: 613 Kč

LUCITE® House-Paint fasádní barva  - balení 1L

LUCITE® House-Paint fasádní barva - balení 1L

555 Kč Cena bez DPH: 459 Kč

Lavičkový set Stelvio

Lavičkový set Stelvio

79 509 Kč Cena bez DPH: 65 710 Kč

Regionální a zahraniční prodejci srubových staveb Walfer
Olšák chatky
EuroHomes
Phoenix Patios